Három előny, ami a műanyag mellett szól

Három előny, ami a műanyag mellett szól

Három előny, ami a műanyag mellett szól

Az elmúlt években, de mondhatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé váltak a műanyag nyílászárók. A gyerekbetegségeket már kinőtte a rendszer, az első generációs megoldások tapasztalatait felhasználva napjainkra a műanyag nyílászáróknak szinte csak előnyei vannak. Ezek közül bemutatjuk a három legfontosabbat!

1. Energia-hatékonyság

Az energia megfelelő felhasználása mindannyiunk számára fontos. Néha kicsit távolinak és megfoghatatlannak érezzük azt, hogy pontosan mit tehetünk egyénileg ennek érdekében, miközben számos területen van lehetőségünk ezt bizonyítani. Az egyik ilyen a megfelelő és energia-hatékony nyílászáró kiválasztásával érhető el. A műanyag típusú rendszer az egyik legjobb szigeteléssel rendelkező megoldás, így a téli időszakban a fűtésszámlára is kedvező hatással lehet, kevesebb energia felhasználásával érhető el megfelelő és tartós hőmérséklet otthon.

2. Tartós megoldás

Szinte mindannyiunk részéről elvárás, hogy tartós és időtálló megoldásokat válasszunk, nincs ez másként a műanyag ablakok esetében sem. A kialakított technológiának köszönhetően több mint fél évszázadra is biztos megoldást jelenthetnek ezek a nyílászárók, ráadásul szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek, néhány mozdulattal, könnyedén tisztíthatóak, illetve az időjárásnak, az erősebb UV-sugárzásnak is ellenállnak.

3. Választható színek

Régi sztereotípia, hogy a műanyag ablakok és ajtók csak fehér színben léteznek. Hosszú évek óta már több színben elérhetőek, képzeletünknek gyakorlatilag csak a fantáziánk és a pénztárca szab határt. További részletekről érdeklődjön a PET-RO Nyílászáró weboldalán, illetve keresse munkatársainkat telefonon vagy e-mailen.